onsdag 28 juli 2010

ProMarkers

ProMarkers kan alla måla med och jag bara älskar dessa underbara pennor. =) De är lätta att måla med och färgerna flyter ihop lagom mycket med varandra. Det är många som är väldigt duktiga att måla med dessa pennor och ibland när jag surfar runt på bloggar kan jag bli riktigt avundsjuk på de som målar riktigt bra. De målar med skiftningar och får ihop färger så otroligt bra.
Jag har hittat en sida som heter Passion for ProMarkers och den har jättebra målningstips. Har suttit och kollat igenom nästan alla Weekend workshops på sidan och har nu börjat träna. Jag inser ganska snabbt att jag behöver fler färger för att kunna få till nyanserna riktigt men jag känner mig ganska nöjd med min träning hittills.

De här motiven målade jag igår:

Målar du med ProMarkers tycker jag absolut att du ska gå in på sidan och kolla. Det är helt otroligt vad vissa av dem målar bra!

Kramkram

1 kommentar:

  1. En mycket bra sida tycker jag, får en del tips, även om jag har mina egna tricks för att få det bra. Det bästa är att testa och öva så får man se vad som funkar bäst för en själv.

    Mitt tips för att få till fina skuggor UTAN att för den skull köpa många pennor är att köpa en Warm grey 1. Funkar bra att skugga med på de flesta färger (i alla fall dem jag använder).
    kram Annika

    SvaraRadera