torsdag 8 juli 2010

det blev en ask...

Ibland blir jag lite less på att bara göra "vanliga" kort och igår var jag på det humöret. Jag var sugen på att pyssla men hade inte inspirationen till att göra kort.
Ute på bloggrunda kom jag till L8s blogg. Hon gör en massa fina grejer och jag får ofta massa inspiration när jag besöker hennes blogg. Så var det även denna gången och jag hittade fina askar som hon gjort. Beskrivningen på origamibox med lock hittar du här, och nedan ser du hur jag gjort min ask.
Jag passade på att använda material jag fått i DT-paketet från Hobbyglädje och snart kan ni se asken i butiken. Allt material till asken, förutom biljetten, finns att köpa där.

Detta har jag använt:
Grönt cardstock, grönt mönstrat papper från Maja Design, Pearl Maker (pastellgrön) från wako, grönt band med vita prickar, rosa stora rosor som jag chalkat med Distress Ink(aged mahogny) och sedan duttat på Stickles (diamond) från Ranger. Biljetten har jag gjort själv med beskrivning från Mirabyll, färgat in den med Distress Ink (walnut stain) och satt fast den med band genom en öljett.
Snart har jag semester, bara 4 jobbardagar kvar. Nedräkningen har börjat...
Hur har DU det?

3 kommentarer:

 1. tvungen o kika på asken du pratade om, verkligen jättefin!!
  så somrigt me de gröna färgerna o rosen =)

  bara tre dagar kvar nu, kämpa på!!
  kram från malin

  SvaraRadera
 2. Vicken mysig ask! Jag har en sån där Top Score som också är bra att göra askar med.
  http://www.pysselmyran.se/shop/item.asp?itemid=998
  Kramkram från Petra

  SvaraRadera
 3. Superfin ask!! Visst är de roliga att göra!?! Tack för din kommentar - ledsen att jag inte varit inne och kikat här förrän nu men jag har varit i Spanien i tre veckor på semester och bara "varit" - inte ens ett enda litet pyssel. Om inte snäckorna jag samlade till ett framtida projekt räknas ;)
  Kram

  SvaraRadera