måndag 17 maj 2010

Jag väntar och väntar...

Jag bor i lägenhet med fransk balkong, det dummaste påhitt man kan tänka sig om man pratar om balkonger. Det borde stå i lägenhetsbeskrivningen: en trea med altandörr i stället för en trea med fransk balkong, för balkong, det är det minsann inte. =(

En anledning till att ha balkong är att man kan odla saker på den. Jag tycker om växter och saknar att ha en egen odling. Egentligen får man inte ha balkonglåda på sin franska balkong, men i år trotsar vi det och i present när jag fyllde år fick jag en balkonglåda av min älskade sambo. :D
Den är väl fastsatt med skruvar, muttrar, brickor av olika slag och buntband. Det finns alltså ingen möjlighet för den att ramla ned i någons huvud. Hoppas bara att fastighetsägaren tycker det samma om han skulle se den.

I min balkonglåda har jag satt jordgubbsplantor. Det ser väldigt fjuttigt ut med de små plantorna, men han som jag köpte plantorna av sa att jag bara skulle ha tre så det fick bli så.Undrar hur länge jag behöver vänta tills de goa gubbarna kommer fram och blir ätvänliga. =)
Jag återkommer med rapporter.
kram

1 kommentar:

  1. Mysigt! Vad fint det blev och tänk vad härligt när du bara behöver öppna dörren för att kunna mumsa i dig färska jordgubbar!!

    SvaraRadera