torsdag 1 mars 2012

Hjälp!!

Har kommit på att det är så himla kul med digitala stämplar. Det finns så många att välja mellan, de är billiga, det går smidigt att få den storleken man vill ha och de tar ingen plats.
Visst låter det som frid och fröjd men så är det tyvärr inte. Jag vet att det är många som använder digi-stämplar och jag behöver tips från er. Vad använder ni för skrivare och vad har ni för papper? Jag målar med promarkers. Eftersom skrivare inte används så mycket här hemma förutom till just digi-stämplar tänkte jag köpa en laserskrivare som inte torkar ut i bläcket så snabbt. Eller? När jag använder vanliga stämplar stämplar jag på albumblad och målar med promarkers. Har försökt att trycka igenom albumbladen i min laserskrivare som jag har nu men det funkar väldigt dåligt. Det är för tjockt. Sen är min skrivare uråldrig och skriver nu ut så att hela pappret blir helt grått. 
Snälla, hjälp mig!! Please
4 kommentarer:

 1. Jag tycker inte riktigt att albumblad funkar när jag använder mina promarkers, får dem inte att blandas ordentligt, men det är som sagt en smaksak!

  Jag har ingen skrivare installerad för tillfället, men jag skriver ut på tjocka laserskrivarpapper (200 g tror jag) och det har funkat hur bra som helst. En bonus är att jag tycker att det går lättare att blanda färgerna när man målar oxå. Använder bara detta papper nu, märket är 4CC, till både digistämplar och vanliga när jag målar med promarkers.

  Hojta om det är något mer du undrar!
  kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läste detta tips på en annan blogg, när det gäller diggisar:

   "Jag har ju ett gäng digisar och jag skriver ut mina på 4cc papper, med bläckpatronskrivare.
   Jag vet andra som skriver ut på letrasets papper och det funkar med.
   Jag låter mina torka ett tag, för säkerhets skull, men sen är det inga problem att måla med promarkers."

   Hoppas du får det att funka!

   Kram Lindha

   Radera
 2. Tack för tipset båda två!
  Har själv sett att det är många som använder 4CC när jag försökt att forska runt efter bra papper och skrivare, men det är ju kanon att du använder det Annika och tycker att det är bra! Har gogglat på det nu och blir inte klok på om det bara finns en typ av 4CC-papper och att det bara är vikten som skiljer eller om det finns olika sorter också. Vet du Annika hur det är?
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om det finns olika! Man kan säkert hitta dem till bättre pris, men jag ville ha mina NU så jag åkte helt sonika till svanströms och investerade i en jättebunt med 200 g papper.
   kram Annika

   Radera