söndag 20 juni 2010

NU har jag mycket att visa för er...

... både kort som jag gjort och foton från min semester i Holland nu i veckan.


Vi bilade ner till Holland till ett ställe som heter Bergen som ligger inte så långt från Alkmar. Där bodde vi på hotellet ovan i 5 nätter.
Det var inget ligga-på-stranden väder men vi var ändå nere några gånger vid havet och gick på stranden. Hur underbart som helst! =)


Här är en bild från Castricum. Det fanns många mysiga orter att strosa omkring i.
Holland är platt och överallt cyklade folk. Längs cykelvägarna satt papperskorgar uppsatta en bit över marken anpassade till cyklisterna. Smart och rolig idé.


Om man nu inte ville cykla fanns en mängd uppmärkte leder att gå. Det var väldigt lummigt och vackert.

Fika och paus i Amsterdam. Det blev mycket promenerande.

Fick tipset innan jag åkte om att åka på kanaltur i Amsterdam. På det sättet får man se väldigt mycket av staden.

Husen är smala och ligger nära kanalerna. En del hus lutar och det beror på att pålarna som husen är byggda på inte är tillräckligt förankrade i den fasta marken.

Längs kanalerna ligger många husbåtar. Folk bor permanent på dessa och man räknar med att det finns 2500 båtar. Många av dem hade en hel kollonilott på båten. Mysigt!


Nu till de nya korten jag gjort och inte visat ännu.

Insidan


Här har jag gått lös på embossingpulvret. Både fötterna och textstämpeln är embossade med mörkblått glittrigt embossingpulver.
Målar för tillfället alla mina motiv med promarkers och favoritfärgen nu är Lime Zest som jag använt till pojkens kläder. Inte helt otippat kanske att det är den färgen. Som ni vet är jag svag för ljusgrönt när jag gör mina kort, både vad det gäller papper, band, pearlmaker, o.s.v.

Det sista kortet jag visar idag är mitt morsdagskort till min mamma. Tycker att den här stämpeln är så söt. =)
Imorron ska jag hämta mitt första DT-paket på Hobbyglädje. Jag missade första DT-träffen när jag var i väg. Ska bli spännande att se vad jag får för grejer att skapa med.
Jag hoppas på sol i veckan. Sunny
Ha det bäst!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar