söndag 9 januari 2011

Nu var det länge sen...

... jag uppdatera min blogg...

Det var väldigt mycket innan jul så nu det senaste har jag gått i ide, känns det som, och inte brytt mig om någonting.
Nu är iaf examensarbetet klart och godkänt och förhoppningsvis blir det lättare på jobbet också nu när jag och Malin fått en ny kollega. Har dock lite kvar att göra innan jag får ut min förskollärarexamen, men jag ser slutet på det och allt jag kan göra när det är avslutat. Har bestämt mig för att inte pyssla nåt innan jag är klar. Får se om det funkar. =)

Har en hel massa alster att visa er men jag tar några i taget.
Idag visar jag en "doptavla" på sötaste Edvin (min systerson) som jag gjorde innan jul och som min syster med familj fick i julklapp.

Svårt att få en bra bild på tavlan men jag tror ändå att ni ser hur den ser ut.

Tetaljbild på blommorna.
Var ju tvungen att köpa två blomstansar i olika storlek.

Tavlans mått är 30x30x4cm.
Jag som bara ägnar mig åt att göra kort tycker att det var kul att göra något annat, men jag kommer inte att övergå till att scrappa LO:s. Inte för tillfället iaf.

Till sist, tusen tack Angelica för all hjälp jag fick av dig i butiken (Hildas rum) när jag handlade material till tavlan. Alltid lika kul att handla av dig. =) Konstigt nog får jag alltid med mig mer hem än jag tänkt. Hmmm...

Kramkram

3 kommentarer:

 1. En så himla fin tavla. Det blir kanske fler eftersom den blev så lyckad? Vad snyggt du fått till det med blommorna, retrostansarna är inte fel - vill HA!
  Ha det gott. Ses på jobbet.
  /Petra

  SvaraRadera
 2. Men Å va fin den blev tavlan!!
  det där kan ju du helt klart! Blomsterhörnet blev ju kanonsnyggt och va fint med metallen som detaljer lite här och där! Superfin verkligen!
  Måste de blivit väldigt glada för =)
  Tack själv! Roligt när du kikar förbi =)
  Ha det gott så hoppas jag vi ses snart igen!
  /Angelica

  SvaraRadera
 3. Håller med de båda föregående talarna =)
  Hur fin som helst! Du har verkligen fått till allt helt perfekt! Jättefina dekorationer och detaljer och precis lagom mycket utan att det blir för plottrigt.
  Kramar Therese

  SvaraRadera