söndag 15 november 2009

Nya inköp

Förra lördagen var jag på min första, och verkligen inte sista, Scrap-mässa med Therese, i Rottne. Det var verkligen roligt och jag kände mig som ett barn i en jättegodisaffär. Det blev en massa inköp av både stämplar och annat. Tänkte visa några kort med en del av det nya jag köpte.Granraden är nyinköpt, granbradsen och på God Jul har jag använt 3D Crystal Lacquer som gör att texten ser blank och lite upphöjd ut. Visst är de små pepparkaksgubbarna söta. Kunde inte motstå den punchen.


Som ni kanske börjar förstå är pepparkaksgubbar är en favorit och de på detta kortet har jag stämplat dem på brunt papper och målat detaljer med vit penna.


På mässan var det en tjej som satt och demostrerade olika tekniker. Till detta kortet har jag använt en av teknikerna som hon visade:
Textstämpeln på detta kortet är stämplat med Distress Ink (walnut stain) på vitt papper och sen har jag använt en makeupsvamp och mer Distress Ink för att färga hela pappret. Avslutningsvis har jag sprayat Perfekt pearls (Perfekt Gold) som jag handlat tidigare på
Hildas Rum, blandat med vatten, med en Mini mister, för att ge det en guldskimrande yta. Ibland är det fint när kortet är enkelt, tycker jag.
Det var allt för denna gången.
Hoppas att helgen varit bra!

Kram

1 kommentar:

  1. Hej Anna!
    Vilka fina kort du har tillverkat!
    Kul att du har startat en blogg.

    Kram från Martina

    SvaraRadera